lørdag den 12. januar 2013

Køkken-tjans

Køkkenet blev for lille, og stuen måtte inddrages. Der er blevet steget, snittet, kogt og bagt - og hele min fryser er fyldt til randen af ikke mindre end 3 slags frikadeller, 3 gryderetter, supper, madboller, burgerboller, pølsehorn og pizzasnegle. Amen altså jeg har mad til mindst 25 madpakker og 25 gange aftensmad.


Der er blevet arbejdet igennem. Der har ikke været mange pauser og hold da op, hvor er der blevet vasket meget op. Køleskabet er gabende tomt - men det er fryseren tilgengæld ikke. Nu kan hverdagen bare komme an - den kan bare blive travl - for jeg er rustet og kan klappe et fornuftigt måltid på bordet i løbet af kort kort tid.

Jeg føler mig totalt i overskud - både fordi jeg har styr på maden i lang lang tid fremover - og fordi jeg fylder mit liv med de bedste mennesker, der yder en ganske særlig indsats - bare for min og pigernes skyld.

5 kommentarer:

 1. Respekt, det er dæleme godt gået

  SvarSlet
 2. Sådan!!! God ide. Få fyldt op og gør det nemt i weekend. Dejligt at have familie der hjælper;-)
  Nyd det og slap af.

  SvarSlet
 3. Det ser vildt organiseret ud, og tanken er rigtig god, men jeg har det som dig - det ville kræve hjælp udefra at få fyldt så grundigt op

  SvarSlet
 4. Jeg er fuld af beundring for, at det sådan lod sig gøre at få alt det organiseret .
  Og hold da op, hvor må skuldrene da bare falde ned
  ved tanken om at denne stressfaktor nu er væk :o)

  SvarSlet
 5. Det er fantastisk og vidunderligt - og så aflastende at jeg føler dagene er 1000 gange lettere og jeg kan finde tid til det jeg gerne vil. Det kan klart anbefales :-)

  SvarSlet