mandag den 14. januar 2013

Det kan godt være...

Det kan godt være, at jeg er startet ugen lidt kaotisk med nogle urolige elever og ustruktureret undervisningssituationer. Det kan godt være, at eftermiddagens kursus trak lidt i langdrag, og jeg var ved at falde i søvn over mit strikketøj - og værst af alt det kan godt være, at jeg bare overhovedet ikke kan finde ud af, hvad jeg skal strikke - og at de projekter, jeg har i kurven, er ved at kede mig til døde......


Men jeg føler mig alligevel totalt i overskud og kan melde, at aftensmaden tog ret præcist 10 minutter at lave, og så nåede jeg endda at smøre madpakker imens. Jeg er så godt som færdig med det, jeg SKAL i dag og har endda nået at være ude at gå en tur.... Nu rammer jeg sofaen - allerede på en mandag og tager endnu nogle pinde på mit kedelige strikketøj - og håber at blive væltet omkuld af god inspiration.

Jeg sætter en klar LIKE ved dagen i dag med mine nye "rette-stempler", som en kollega har givet mig i julegave. Det bliver måske nu en kende sjovere at rette stile.

3 kommentarer:

 1. Sådanne stempler må være en must hos enhver skolelærer, jeg må skaffe mig nogle asap :)

  SvarSlet
 2. Nej nogle fine stempler! Gid man kunne få dem på tysk...
  Kh Stine

  SvarSlet
 3. Du nåede gåturen!! Lucky you..;) Her hed det børn, børn, aftensmad og børn - og har så rettet tyske stile hele aftenen.. Gab! Mangler lige lidt før det er tiltrængt godnat.. Pyh det bliver en lang killer-dag i morgen;)
  Fedt du mærker fordelene ved maden på køl - det må være næste to-do herhjemme..
  Kram

  SvarSlet