fredag den 7. februar 2014

Ud med stikket

Efter at have været underdrejet i opgave-sumpen den sidste uges tid i en sådan grad, at toiletpapir og føde ikke har været noget, der har været prioriteret - og jeg har modtaget enkelte klager fra pigerne - især over det med toiletpapiret - har vi nu trukket stikket ud og er krøbet sammen i sofaen og lader ferien snige sig ind på os.Jeg er tom og træt i hovedet - det er længe siden jeg har skrevet opgaver, og jeg havde helt glemt hvordan man kan blive helt tømt for tanker. Nu lader vi op nogle dage - og så skal tankerne pakkes ud igen, når opgaven skal stå distancen ved eksamens-bordet - men først - og først og fremmest skal der nu strøm på batterierne - og det kræver en tur i laderen.

12 kommentarer:

 1. Kan I ha' en rigtig god ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig meget i lige måde Lydert :-)

   Slet
 2. God ferie KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anette - mon du selv er ferieramt ? Knus

   Slet
 3. Jeg trængte vist også til opladning, - startede "ferien" med at sove 10 1/2 time. Så nu må jeg da være klar til at skrive elevplaner i en hel uge......
  God opladning til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh for fanden Eva - det er da en af de gode ting, der er at sige om næste år - der er ferie FERIE :-) Håber du finder tid til at sidde i laderen også :-)

   Slet
 4. Dejligt at du nu kan slappe af og nyde det. Jeg har også ferie nu og den skal også bare nydes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ferie til dig Karina - Der skal nydes og stornydes :-)

   Slet
 5. Det er en hård tørn med sådan nogle opgaver - men jeg tror du har helt ret i at det er vigtigt at få tømt tankerne og ladet batterierne op inden eksamen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går i laderen og lader op Mona - mon du også er ferieramt ?

   Slet
 6. Lyder som en god plan at få batterierne ladet godt og grundigt op. I ønskes en rigtig dejlig ferie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig god plan og jeg glæder mig til at leve den ud - også god ferie til dig, hvis du er blandt de heldige :-)

   Slet