lørdag den 1. august 2015

På forkant

Lige om lidt og når jeg har blinket med øjnene bare et par gange mere, banker hverdagen på. Ferien har været tiltrængt og fyldt af gode sysler, mennesker og oplevelser. Lige sådan en ferie, der giver fuld ladning på batterierne og mod på at kaste sig ud i hverdagens ræs og mange gøremål.

Dog møder jeg hverdagen forberedt. Et par dage er blevet brugt på at fylde fryseren op til randen. Der er mad til madpakker - både af det gode og af det søde. Der er hurtig aftensmad, der bare skal tages op og varmes og der er en klar plan for at få enderne til at hænge sammen.Hver gang jeg har lavet det her stunt med at fylde fryseren, forundres jeg over, hvor meget man kan lave på en eftermiddag og tænker, det burde være et fast indslag sådan rundt regnet en gang om måneden - for det er dælme smart de dage, jeg kommer lige lidt for sent hjem, lige lidt for træt hjem eller hvor et eller andet sætter grus i det ellers velsmurte maskineri.

Jeg holder af hverdagen - og den kan bare komme an. Jeg er klar :-)

4 kommentarer:

 1. Sådan gør jeg også - altså fylder fryseren op med gryderetter og den slags inden hverdagen starter igen. Laver kææææmpe portioner og fryser ned i bøtter. Lige det, der redder de travle hverdage uden at det hele går "i pizza". :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver så meget overskud og gode løsninger - også på de travle dage. Udfordringen er så bare at huske at tage det op :-)

   Slet
 2. Hvor har du da været flittig. Jeg har nøjedes med at kigge ind på Intra her til morgen....., jeg har brug for langsom optrapning ;)

  Det er så skønt at kunne få en omgang hjemmelavet mad blot ved at kigge i fryseren. Sundt og også godt for pengepungen, at man ikke skal ty til de hurtige løsninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja det bliver en barske omgang i morgen tidlig, når vækkekuret igen ringer. Det bliver både sundere, billigere og bedre at være på forkant - og alligevel halser jeg i perioder voldsomt bagefter - så lige nu strækker jeg ben og nyder øjeblikket, hvor der er styr på det, der nu kan være styr på :-)

   Slet