mandag den 1. december 2014

Klar parat december

Nissen kommer stadig forbi her hver dag. Pigerne snakkede på et tidspunkt om, at det kunne være bedre, hvis den kun kom om søndagen og så havde nogle lidt større ting med. Det blev vist egentlig aftalt - men nissen kunne bare slet ikke finde ud af det. Den ville høre ivrige børnefødder på gulvet tidlig morgen HVER dag - og det vil den stadig også selvom om børnefødderne nu er blevet lidt større.Så adventsgaver lader vi mormor-nissen om - husets nisse kommer stadig hver dag - også selvom den kæmper en brav kamp med at finde, pakke ind og holde styr på hele 72 gaver. I morgen starter december, og den første gave er klar. Jeg har hjulpet nissen lidt og syet et par lækre luffer til hver af pigerne.

Syet i uldfilt med jersey-foer og kanter af Liberty i matchende farver. Der er plads til forbedring. Koden til mønsteret og især til tommelfingeren skulle lige knækkes - og der er mange flere muligheder for dekoration både i form af applikationer og broderi.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, - sikke en nisse-historie. Den nisse er da ikke for klog, - jeg siger det bare. (Nååå, måske er den bare en mor, som har forstået, at pludselig ér der bare ingen trippende fødder hjemme mere, og det gælder om at nyde, mens tid er....)

    SvarSlet
    Svar
    1. Elsker elsker elsker det og tror aldrig jeg kører træt i det :-)

      Slet