tirsdag den 4. februar 2014

Stille på kanalen

Der blev pludselig så stille her på kanalen.... Der er også stille i sofa-området, og lyden af knitrende pinde er helt forsvundet fra vores hus. Jeg hænger i opgave-sumpen, hvor alle min vågne timer går med at skrive opgave eller gå omkring opgaven.


Min hjernevindinger er i den grad på overarbejde - jeg kæmper med formen og indholdet - med at holde sammen på de mange tråde og fange de mange bolde, der er kastet op. Det går ondt om ind i h..... og jeg trives så dårligt i den fase.

Jeg har forsøgt at aflede min opmærksomhed og finde hvile til de små grå ved at strikke - men det er som om der slet ikke er kapacitet til det - og det resulterede i weekenden i, at jeg måtte trævle en halv ryg op, fordi mønsteret var placeret skævt.

Der er ingen vej udenom - den eneste vej er at gå igennem det. Fredag afleverer jeg og så er der eksamen 2 uger senere. Der er lys derude - fjernt derude i horisonten. Piv

5 kommentarer:

 1. Det skal gøre ondt før det bliver rigtig godt - siges det. Målet er lige om hjørnet og I har ideerne til, at opgaven bliver rigtig god. Op på hesten søde ven - og så derudaf. Positiv energi herfra. Knus

  SvarSlet
 2. Pøj pøj med det, jeg er sikker på, du kommer godt igennem

  SvarSlet
 3. Ja det er utroligt, som ens skoleopgaver, kan tappe for energi. Mine er klaret, men nu står det på skrivning af uopfordrede ansøgninger, så praktikpladser kan komme i hus og uddannelsen gøres færdig.
  Held og lykke med opgaven ;)

  SvarSlet
 4. Masser af god opgaveenergi sendes i din retning KH Anette

  SvarSlet
 5. Kender det alt for godt. Husk hjernen skal have næring - ilt (fx gåture) og sund mad , evt fiskeolie. Det kræver god energi at komme igennem denne fase :) pøj pøj til dig. :)

  SvarSlet