lørdag den 22. februar 2014

I mål

Et intenst studie på 7 uger er nu godt afsluttet. Mit hoved summer stadig af tanker og erkendelseserobringer, og jeg skal i løbet af weekenden have omstillet mig fra en meget teoretiske verden til den virkelige verden, som banker på lige på mandag.Trætheden er lige nu overvældende - men jeg ved at en god lørdag og søndag kan gøre meget ved det. Jeg skal køre en del taxa - men skal helt sikkert også nå at svinge strikkepinde og måske køre et par kilometer med symaskinen. Jeg skal hygge-sludre med mine piger og fylde godt i sofaen. Der skal energi på batterierne og weekenden er stadig lang. God weekend til dig derude :-)

8 kommentarer:

 1. Åh hvor er det dejligt når det er veloverstået :o)
  tillykke til dig - nu må du nyde 'laurbærrene '

  SvarSlet
  Svar
  1. Har nydt laurbærrene og kæmpet med den overvældende træthed - der ofte følger en kraftanstrengelse af de store :-)

   Slet
 2. Tillykke med det, det må være skønt at være kommet godt i mål
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt at være i mål - og endnu mere at være godt i mål. Weekenden var tiltrængt - håber den var god også hos dig Lydert :-)

   Slet
 3. Det lyder rigtig dejligt at det er godt overstået. Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver en fantastisk ro i kroppen - og en overvældende træthed - lige der var det perfekt med weekend :-) Håber også din var god :-)

   Slet
 4. Herligt med et veloverstået kursus. Nu er det så lige det med at få brugt den nye viden i hverdagen.....

  God rest-weekend.

  SvarSlet
 5. Ja det er den store udfordring Eva - virkeligheden og teorierne spiller ikke altid på samme hold eller endda samme bane :-)

  SvarSlet