onsdag den 19. december 2012

Røgfri

Forøvrigt og i parentes bemærket er jeg blevet røgfri. En beslutning, der har luret de sidste par år - og som jeg gang på gang har udskudt og ikke fået taget. Ikke har taget fordi jeg er afhængig af cigaretterne - ikke har fået taget, fordi jeg nød mine cigaretter, ikke har fået taget... fordi den kunne jeg jo tage en anden dag - på et andet tidspunkt, hvor jeg ikke havde så travlt, hvor jeg ikke lige skulle dette og hint.


Og pludselig og uden stor forvarsel røg jeg så min sidste cigaret sidste mandag. Det har været problem- og smertefrit - måske fordi jeg snyder lidt. Jeg er gået fra at være ryger til at være damper i første omgang. Jeg har anskaffet mig en erstatning i form af en damp-ryger, som kører på væsker og som giver mig den nikotin, kroppen fortsat er afhængig af.

Fidusen er så, at man langsomt trapper ned i nikotin-mængden - og til sidste kun damper ren damp. En blid og menneskelig afvænning, som virker for mig. Jeg føler, jeg er på vej - og ved, at jeg har røget min sidste cigaret.

4 kommentarer:

 1. Tillykke Mie ;-)

  Måske vi skulle danne en dampeklub, jeg røg nemlig min sidste cigaret onsdag i sidste uge ;-)

  Jeg "snyder" også og oplever det, ligesom dig HELT problemfrit - JUHUUUUUUUUUUU

  Jeg har planer om at omsætte de maaaaaaaaaaaaaange sparede kroner til tobak på helt fantastiske uldne fibre..............GOD PLAN ikke?

  SvarSlet
 2. Du er for sej. Den største respekt til alle, der kvitter cigaretterne.

  Jeg har aldrig selv røget, men jeg kan godt forestille mig, hvor svært det må være. Og jeg nyder, at der ikke længere er røg alle vegne.

  SvarSlet
 3. Godt gjort Mie... Håber det holder for dig! E-cigaretten er da et godt alternativ, men hepper på at du bliver 100% nikotin fri en dag :)
  Jeg stoppede selv for 7 år siden og det er da herligt ikke længere at være afhængigt af det skidt!

  You go girl..

  SvarSlet
 4. Tillykke med den nye røgfrie status !
  godt gået !
  min søster ryger også på de attrap cigaretter - og siger det virker. :o)
  jeg er også ex-ryger, og husker den oplevelse af nye sanser der vågnede, efterhånden som kroppen blev afgiftet.
  hilsen Mona

  SvarSlet