søndag den 30. december 2012

Finito

Trøjen som længe længe har ligget i skjul, været glemt og været næsten opgivet - er nu løbet af pindene og ligger færdig og klar til en gang opskyldning og de helt rigtige knapper. Der er blevet hæftet et hav af ender, og der er blevet klippet op til kanter. Det bliver jeg altså aldrig sådan rigtig fortrolig med - det der klipperi i næsten færdigt strik.Den er lækker - den er smuk - og den er svedende varm.  Farverne er helt  fantastiske, størrelsen er ramt præcis, og jagten er gået ind på knapper, der kan matche den. Jeg tænker glaserede kokos-knapper i forskellige farver. Det er på to-do listen first thing i det nye år.

Eneste kritikpunkt af den lige nu er, at det er som om den flaner en anelse ved den nederste kant. Jeg ser, hvad en gang opskyldning kan gøre ved det - og må ellers finde en løsning - for trøjen bliver så god at krybe i på de kolde vinterdage. Min begejstring er stor - og jeg er rigtig tilfreds med, at jeg fik den trukket frem fra de glemte strik-marker :-)

5 kommentarer:

 1. den ser flot ud Mie, utrolig som du får lavet meget ovenpå alt arbejde og hjemlige sysler. hvis jeg gætter rigtig at det er en islandsk tröje så vil jeg lige påpege inden næste gang, at du faktisk ikke behöver hæfte enderne når du alligevel skal sy og klippe op. lad enderne ligge over der hvor du syr og klip dem så over når du klipper op.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå du er rigtig tilfreds - noijj den er flot.
  kh Jo

  SvarSlet
 3. Forrygende stykke strik, Mie, meget meget flot.
  Jeg synes nu nok, at det vil være smukkest med ensfarvede ret neutrale knapper, sorte måske, så der ikke tages opmærksomhed fra det fine mønster.

  Rigtigt godt nytår til dig og pigerne...

  SvarSlet
 4. Må prøve det der med ikke at hæfte - men bare sy ind over.... det ved jeg ikke om, jeg tør - synes det er grænseoverskridende nok at skulle klippe op foran....

  Den er nemlig super-flot og vidunderlig - og måske skal den bare have en fed sort læderknap Anne :-)

  God nytår til jer alle :-)

  SvarSlet