torsdag den 2. februar 2012

Om'er eller

Jeg har samlet sammen, lavet bunker og overvejer næste træk. Bunken består af noget af det strik, der er løbet af pinden, men som af forskellige grunde ikke rigtig hitter. Hvor pasformen er lidt skæv, ærmerne en anelse for lange, trøjen for bred/smal eller der hvor udtrykket ikke var helt som forventet.

Nogle af tingene har ligget længe i skabet, andre er blevet prøvebrugt, og konklusionen har været klar. Men hvad er så næste trin ? Finde mere plads i skabene, give det væk, trævle op og strikke noget der vil blive brugt ? Hvad gør I andre ?

7 kommentarer:

 1. Arghh, det er så ærgerligt når man har brugt masser af tid og energi, på at strikke, og det så ender som ufo eller man ikke får det brugt!!
  Jeg er blevet rigtig god til lynhurtig at spotte om det overhovedet er noget, inden jeg når så langt. Og de t der engang er endt som UFO, bliver trævlet op og strikket på ny :-)
  Ellers sætter jeg nogle gange noget til salg også, for det kan jo være at andre kan få glæde af det..

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at finde nogen, der gerne vil have det. Hjemmestrik hitter hos mange

  SvarSlet
 3. Jeg sætter det til salg på Amio og satser på, en anden kan bruge det

  SvarSlet
 4. hm, nogen gange er der en aftager i nærheden, men som oftest trævler jeg op og bruger garnet igen. og du må undskylde, det er ikke for at fornærme men jeg undrer mig over den grå, mönstrede cardigan; er forkanten strikket skævt på eller er det foto der snyder?
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Puha jeg ville ønske, jeg var bedre til at opfatte de skæve projekter undervejs. Jeg skal som regel hel i mål, inden jeg forkaster. Det gør optrævlingen så meget mere besværlig....

  Tror ikke helt jeg har tillid til egne evner til at sætte på salg. Altså når jeg ikke selv kan finde mig til rette i sagerne, tror jeg heller ikke andre kan....

  Mht cardiganen kan jeg godt se, det ser helt skævt ud på billedet..... og måtte have fat i trøjen for at konstatere, at jeg har gjort et eller andet skævt der - nu er det ikke kun størrelsen der er gal... Det er afgjort en om'er....Dejligt du var vågen Frida - og jeg bliver slet og overhovedet ikke fornærmet :-)

  Tror jeg ruster mig til en optrævlings-weekend - og glæder mig til at have kurve, der bugner af garn :-)

  SvarSlet
 6. Hvis jeg liiige kan se hvor garnet skal/kan bruges - og det er et garn der egner sig til at blive trævlet op - så kan jeg godt finde på at gøre det, men ellers synes jeg nu det er sjovere at gøre andre glade. Hvis ikke som gave, så sælger jeg gerne til garnets pris. Jeg har jo alligevel haft glæden ved projektet - og så har man, nærmest som ved trylleslag, penge til at købe nyt garn for - og DET er sjovt :)
  Men det hænder altså også, at noget strik som bare har ligget pludselig bliver yndlings.... Don't ask me why

  SvarSlet
 7. Ihh hvor er det ærgerligt når man har lagt meget arbejde i at strikke en trøje og den så ikke lever op til ens forventninger. Spildt arbejde :((

  SvarSlet