tirsdag den 28. februar 2012

Nøj

Altså hvor jeg glæder mig og næsten tæller dage. Om mindre en to uger skal jeg til Fiberfest og på kursus med Charlotte Kae og hendes mønsterstrik. Jeg skal strikke med mange farver, lære at lave magiske nøgler og suge inspiration til mig - og som ekstra bonus og icing on the cake er det sammen med min allerbedste ynglings-veninde i hele verden.


Vi skal råhygge i cafeen, strikke, knævre og nyde at være på græs uden andre forpligtigelser end at hygge os af HT. Forberedelserne er i gang både i hovedet og i kurven. En hel weekend med strik kræver garn og masser af idéer - både til kursus, hvor vi skal medbringe 4-trådet uldgarn og til de lange natter, hvor vi skal sidde i skrædderstilling og strikke, mens ordene myldrer ud af munden. Nøj jeg glæder mig.

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en weekend, der ubetinget bliver en succes. Glæd dig til Charlottes workshop, hun laver nogle rigtig fine ting

  SvarSlet
 2. Lyder super total tøse hygge og hvor et det bare tiltrængt indimellem , håber i får en fantastisk weekend . Jeg skal også til Ry og opleve Charlotte kae ... jeg glæder mig også til at se hvilken inspiration hun har at dele ud af :-)
  Mvh. Birthe

  SvarSlet
 3. FEDT FEDT FEDT!
  Rigtig god tur :)

  SvarSlet
 4. Åh hvor bliver det da dejligt Mie :-) Håber det bliver en rigtig god weekend!

  SvarSlet
 5. Det er en weekend af den bedste slags! Rigtig god fornøjelse!!

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle de søde hilsner - jeg lover at nyde det 100% og fuldt ud og deler gerne ud af inspirationen efterfølgende :-)Jeg kigger efter dig dernede Birthe :-)

  SvarSlet
 7. Hej Mie
  Jeg glæder mig også helt vildt til at deltage på formiddagsholdet og har også måttet investere i garn til dagens projekt ;-)
  Måske mødes vi :-)
  Hilsen Kis

  SvarSlet