mandag den 9. august 2010

Striber

Efter første skoledag gør det godt at finde sofaen og tømme hovedet med et par lange lange rækker striber. Det bliver et tålmodigheds-projekt. Målet er et slumre-tæppe til sofaen og til hængekøjen. Farverne er valgt og sammensat efter tilfældighedsprincippet - og nu er det bare at hækle derudaf.
Jeg kan godt lide at hækle - det er en rigtig god variation til strikketøjet. Jeg glæder mig til det færdige resultat - men ved også at det ikke bliver et af de projekter, der bliver færdiggjort uden sidespring. Heldigvis har jeg også et par strikke-projekter liggende i kurven, der kan tages et par omgange på, når jeg får stribe-spat.

1 kommentar:

  1. Bølgetæppet er et super skønt arbejde, som man mange gange når at blive træt af inden man er færdig. Jeg holder med dig i, at det er en god ide at have noget strikketøj til en afveksling. Men når bare man ikke lader sig stresse af at tæppet ikke skrider så hurtigt frem, så skal det nok gå. Jeg har også hæklet et bølgetæppe, det tog tid, men et rigtigt flot resultat kom der ud af det:))

    SvarSlet