onsdag den 25. august 2010

Gardin-skrublerier

Jeg har opdaget, at jeg altså ikke er til gardiner - at jeg faktisk overhovedet ikke er nem, når detkommer til vinduer og noget at dække dem med. Jeg synes, det er hyggeligt at kunne dække dem til, når det er mørkt, eller når solen står lige ind i TV'et

Men at skulle vælge hvad det skal være var ved at kaste mig ud i en kæmpe krise, hvor et hussalg og køb af hus uden vinduer næsten var eneste udgang. Gardiner fylder for meget på siden af vinduet (ja - også de tynde), persienner, rullegardiner og foldegardiner er noget fanden har skabt.

Plissé gardiner var slet ikke en mulighed og minder for meget om fortidens nederdele - og alligevel var det, der jeg endte - fordi de kan skubbes så højt op, at de næsten ikke kan ses. Nu kan vi mørklægge - ihvertefald i noget af huset - og jeg har stadig udsyn til mine store vinduer. Vi har vel alle vores særheder eller ?

3 kommentarer:

 1. Du har fuldstændig ret i at persienner, er noget fanden har skabt. De er dejlige praktiske i det daglige, MEN når de skal gøres rene, så ønsker man dem et vist sted hen..... Jeg har selv mørke og lyse træpersienner, de kræves dog ikke så megen rengøring, som de hvide alupersienner. Fortsat god fornøjelse med indretningen:))

  SvarSlet
 2. det lyder som I er ved at være på plads. ellers er jeg helt enig, vil helst ikke have gardiner af nogen slags, har dog overgivet mig til rullegardiner der hvor solen må skærmes fra TV og pc-skærm.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Det er en ren fornøjelse at være nået til gardin-problematikken - Det vidner nemlig om, at vi er kommet et godt stykke vej :-) Det har været sejt og hårdt - men jeg er ikke i tvivl om, at det har været besværet værd.....

  SvarSlet