tirsdag den 24. august 2010

Hamsterens tegn

Flere af mine gode hjælpere har sukket, svedt og bandet over mine mange ting. Synes egentlig ikke selv, at jeg har specielle samler-manier eller specielt mange ting - men må indrømme, at når livet sådan bliver pakket i kasser fylder de og vejer de godt til. Når jeg samtidig flytter med 3 tøser, der har arvet ting-generne fra moderen bliver det til mange kilo og mange kasser. Vi må være født i hamsterens tegn.


Jeg kan efter grundigt eftersyn konstatere, at jeg har en eller anden ting med bøger - mange bøger. Jeg har nu fyldt stuen, arbejdsværelset og fjern-biblioteket i kælderen op med bøger. Bøger, der er læst og er værd at genlæse, bøger der skal læses og bøger at blive klog af. Mine børn kommer desværre ikke fra et hjem med klaver - men de kommer dælme fra et hjem, der til enhver tid kan matche hovedbiblioteket i Århus.

Vi kommer heller ikke sådan lige til at fryse - ikke hvis jeg vælger at bruge den mængde garn, der gemte sig i dukkehuset som isolering eller til at strikke trøjer, strømper, huer m.m. af. Jeg kan ikke matche garnbutikkerne med deres lækkerier - men næsten......

Nu er kasserne så godt som tømte - og de der ikke er har fået en midlertid hvileplads i kælderen. Nu venter de på at jeg generobrer energien og giver mig i kast med dem.

3 kommentarer:

 1. Det er dejligt at I snart er på plads i jeres nye hjem. Det har været et mægtigt arbejde. Når man skal flytte, finder man ud af hvor meget "ragelse" man har samlet sammen i tidens løb. Det er fordelen ved at flytte ofte, man får ryddet op samtidig. Uha, engang imellem burde man tage sig sammen og få ryddet rigtigt godt op i ALT. Held og lykke i jerres nye hjem:))

  SvarSlet
 2. Tillykke med jeres nye hjem. Godt at der er en god mavefornemmelse, det opvejer al slid og slæb. Håber I må trives og få ro og plads til kreativiteten, den behøves, når hovedet skal "tømmes" efter skoledagen ;-)

  Jytte

  SvarSlet
 3. Tænker der må være en anden måde at få ryddet ud i "ragelsen" end at flytte :-) - men det er rigtig, at den gode mavefornemmelse gør, at det hele går lidt lettere.... Glæder mig til at lade roen falde over os - og se hvilke ideer, der så dukker op. Lige nu går al kreativiteten i retning af boligindretning, valg af lamper, gardiner og hvor skabet skal stå....

  SvarSlet