onsdag den 25. august 2010

Fyldte kurve

Kurvene bugner af ufærdige projekter - projekter, som jeg egentlig glæder mig til bliver færdige - som jeg var vildt begejstret for, da jeg startede på dem - men som nu ikke rigtig kalder på mig. Det er som om, når tingene har ligget for længe, mister de en del af deres tiltrækningskraft på mig. Jeg skal helst have fingrene i det, være i processen og have produktet på den indre nethinde.

Samtidig savner jeg at strikke efter at have haft tankerne og kræfterne bundet i flytteriet. Jeg savner de gode timer i et godt hjørne af sofaen, hvor tankerne flyver og hovedet tømmes. Jeg savner at lade roen falde over mig og fylde mig.

3 kommentarer:

 1. Hi hi, jeg kan se, at du har gang i bølgetæppet! Her er da rig mulighed for at sætte dig i sofaen og lade tankerne flyve og tømme hovedet..... Du må igang med et eller andet, så hvorfor ikke bælgetæppet:))

  SvarSlet
 2. Hej Mie,
  Åh hvor jeg kan genkende følelsens & savnet og jeg håber at roen stille og roligt indfinder kommer med efteråret.
  Jeg håber også at du genfinder roen og glæden i flere af dine kurve :o)

  Mange hilsner,
  Bettina

  SvarSlet
 3. Kurvene står stadig urørte hen - men jeg går i cirkler omkring dem og tager tilløb - Hvis roen kommer med efteråret - må det være lige før den er her...... Det blæser jo en halv pelikan. Det er gråt og vådt - lige til en god eftermiddag på sofaen med strik og hygge - skal bare liiiiige have gjort dette og hint inden jeg lander der.....

  SvarSlet