mandag den 8. juni 2009

Ferie-strik

Der kom en pakke fra Færøerne i dag. Garnet til mit sommerferiestrik lå og ventede på mig, da jeg vendte hjem. Det ligger nu foran mig på bordet, og jeg taler stramt og skrapt til mig selv. Der skal ikke tages hul på det FØR ferien. Jeg må gerne ae det og læse opskriften igenne - men jeg må IKKE tage hul på selv strikkeriet. Mon jeg kan holde mig i skindet ? Fortsættelse følger.

Det viste sig at være endnu en gang "klippe-strik", hvor der skal strikkes på rundpind og klippes op foran bagefter. Lur mig om modet ikke også med denne model svigter, og jeg ender med at strikke frem og tilbage og tage de lidt strenge vrangpinde med i købet. Kan man mon komme ind i en klippe-stime ?

2 kommentarer:

  1. Det kan du sagtens Mie.
    Du skal bare prøve det en enkelt gang det med at klippe og så sidder du såmænd og bander over alle de vrangpinde, du har strikket gennem giden :-)

    SvarSlet
  2. Virkelig ? Jeg tvivler for alvor - hvad gør man mon med klippekanten - og maskerne der skal tages op indenfor kanten - trækker de ikke trådene ud af stikningerne..... Jeg er fristet af tanken om bare at strikke rundt - men ved alligevel ikke om jeg tør....

    SvarSlet