mandag den 2. maj 2011

Tjek tjek

Vi er rigtig godt med - og der er flere ting, der nu er helt på plads, og som bare venter på den store dag lige om lidt. Der er også en del hængepartier - men en klar plan og ingen nervøsitet. Vi har fat i den lange ende og ved at vi bliver klar - så klar.

På torsdag rykker en af mine ynglings-tornado-mennesker ind på matriklen og skal være med til at lægge sidste hånd på værket. Hun er effektiv på den der rolige måde - og jeg elsker at være sammen med hende.


Tøsens kjole er i dag afleveret til ENDNU en gang omsyning - og vi krydser nu fingre for at den er lige i skabet efter det. Der er lagt op til en god tøseaften lørdag aften med ansigtsmasker og lakering af neglene. Mon ikke det kan holde det kuld piger godt beskæftiget mens vi andre får bakset noget mad sammen til alle gæsterne.

Nøj hvor jeg glæder mig til at give hende en fantastisk dag med et hav af gode oplevelser.

4 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så sød en mor..:)
  Ser ud til at hun og I får den dejligste weekend..
  Hvis I kommer i nød, siger du jo bare til - giver gerne en hånd;)
  Knus

  SvarSlet
 2. Elsker også at være sammen med dig - og glæder mig som vanvittig til weekenden.

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig hyggeligt. Det bliver en spændende dag i har i vente :))

  SvarSlet
 4. Det ER en spændende dag, der venter os - og vi glæder os alle på hver vores måde :-) Det med den søde mor - er de ikke altid villige til at skrive under på Anne - tværtom synes de faktisk ofte, at jeg er en rigtig pulverheks :-)
  Glæder mig Heidi og tæller fade lige om lidt :-)

  SvarSlet