mandag den 23. maj 2011

Speech-less

Det er sjældent, det sker, vil de, der kender mig, sige - at jeg bliver ordløs - og sådan føles det lidt, når jeg skal beskrive vidunderlige dage med min store-dejlige-tøs i Londen - eller måske er ordløs ikke det rigtige ord - jeg har masser af ord - men det er som om lige meget, hvor mange superlativer jeg kaster af mig, kommer ordene til kort, når oplevelsen og de følelser, der er forbundet med den, skal beskrives.


Det burde være en mor-ret for enhver mor til mere end et enkelt barn - at komme afsted med bare 1 barn og være sammen om gode oplevelser over flere dage. Vi har oplevet, talt og været sammen bare os to - uden at skulle tage hensyn til andre, uden at blive afbrudt, uden at jeg blev trukket i buksebenene. Det er kvalitet og det går dybt. Jeg er høj af oplevelsen - og har en behagelige varme om hjertet, som spreder sig ud i kroppen.

Vi har oplevet en masse, set en masse og købt ind - så det var en udfordring at få pakket de to tasker med passende vægt til at de kunnekomme i flyveren. Oplevelser på Camden, hvor der blev shoppet sjove og skæve ting, Oxford Street, Carnaby street med dens sjove butik, hvor Store-musen var tæt på at formøble hele konfirmationsformuen, Covent Garden, hvor vi begge var ved at gå amok i en papirbutik og endelig tømte vi et helt almindeligt supermarked for cupcakes finurligheder.


Der har også været oplevelser af mere kulturel art - Big Ben, Houses of Parliament, St James' Park, hvor vi håndfodrede egern, Buckingham Palace, Naturhistorisk museum og en ordentlig omgang krig på Imperial War Museum. Vi oplevede både en tur i skyttegravene, livet under Blitzen i London og følelsen af jordskælvet i Kobe.


En af turens highlights var The Lion King i en fantastisk opsætning, der tryllebandt os i 2½ time, hvor vi sad på det yderste af stolene og sugede til os. Stine-musen stiftede også bekendtskab med både Starbucks og Hard Rock Café og spist cupcakes i alverdens afstøbninger. Hun trives som en rigtig storby-rotte, der hurtig fik styr på Underground og på at læse kort og lægge ruter.


Jeg har fået hende til at sværge på, at det er hendes tur til at trække sin mor med ud at rejse, bare os to, når jeg bliver gammel og grå.

2 kommentarer:

  1. Det er bare det bedste man kan. Sikke en dejlig en på opleveren. Pludselig lærer man sit barn at kende på en anden måde. Og ikke bare som 'en i flokken'. Fine billeder...

    SvarSlet
  2. Det lyder, som om at I rigtig har råhygget jer. Kan godt forstå, du har nydt dagene sammen med datteren, man er sammen på en helt anden måde når man bare er "I to" sammen :))

    SvarSlet