mandag den 18. maj 2009

Jeg må eje...

Strikkelysten har ellers et godt stykke tid været parkeret, og der er ikke rigtig løbet noget af pindene - og så pludselig træder en kollega ind på lærerværelset i en trøje, som jeg sværger, jeg næsten var klar til at slå ihjel for at få.


Jeg aede hende en del og udstedte kraftige advarsler om IKKE at efterlade trøjen uden opsyn i garderoben. Hun har nu været hjemme i gemmerne og fundet opskriften frem til mig - måske mest for at sikre sig, at jeg holder nallerne fra hendes.


Det er en Isager-trøjen fra Inka, som jeg har haft til gennemsyn fra biblioteket et hav af gange uden at falde for noget. Jeg må jo have været blind eller noget lignende, siden jeg har kunnet overse denne trøje.

Det kribler og krabler i fingrene - og jeg har nu brugt et par timer i selskab med www.holstgarn.dk for at finde de helt rigtige farver til min trøje og håber og beder nu om hurtig levering. Den trøje skulle have været på pindene i forgårs.

2 kommentarer:

  1. Du skal ikke afsløre, hvor du anbringer din trøje - så kommer jeg bare og stjæler den ;-)
    Jeg har bogen på hylden, men har heller ikke fået øje på trøjen... før nu!

    SvarSlet
  2. Den er simpelthen så lækker Lone. Godt jeg fik dig til at finde den også :-) og til gengæld fik jeg så øje på din blog...... Den vil jeg besøge noget mere :-)

    SvarSlet