fredag den 22. maj 2009

På min flade

Ja, jeg sidder her endnu - på min pind med garn, opskrifter, pinde, udregninger og andet strikkegeil omkring mig. Det er ikke blevet til ret meget andet i dag. Jeg er hooked og slipper ikke gerne pindene, for jeg skal lige se, hvordan det næste skal gøres, og hvordan det næste skal laves. Kanten er lavet, og mønsteret passer nu med antal masker. Farverne er lige så skønne, når de sættes sammen, som da de lå på bordet.

Om ikke ret længe vælter det ind med mennesker fra øst - Huset er ryddet, så de kan være her - men ellers er der ikke gjort de store foranstaltninger, for mama strikker. Heldigvis er det den slags gæster, der godt selv kan tage affære, og som kender mig og ved, at jeg dukker ud af hulen igen. Lige om lidt er jeg også nået så langt, at jeg sagtens kan snakke, selvom pindene knitrer. Ord skal de nok få - det er værre med mad.

2 kommentarer:

  1. Det ser skønt ud - lækre farver!

    SvarSlet
  2. Ja Jeanette - Det er det lækreste garn og farverne er helt fantastiske - lidt støvede og nistrede. Jeg kommer til at bestille så meget mere hos Holst garn :-)

    SvarSlet