onsdag den 17. december 2008

Nostalgiske mor


For ret præcis 11 år siden arbejdede jeg hårdt og godt på Skejby Sygehus, hvor min store pige så dagens lys præcis 8.16, og intet blev nogensinde mere det samme. Det er en dag jeg husker meget intenst og detaljeret, og hvert eneste år bliver jeg ramt af nostalgi over tiden, der går og engang i mellem går for hurtigt. Samtidig har hun hele vejen igennem haft den "fedeste" alder, og jeg ønsker ofte at fastfryse tiden lige nu.
Morgenen er startet med den obligatoriske fødselsdagssang på sengen, morgenbord og gaver.


Stritten havde lavet en flot figur af en pige, der tæller til gemmeleg. Der var tøj, nystrikkede strømper og kæben røg helt ned, da pakken med den højt på ønskesedlen placerede Ipod blev åbnet. Der leges, lyttes og ses nu film. Ah det bliver en dag af de gode - hvor jeg kommer til at sende mange tanker tilbage til den kolde decemberdag for 11 år siden.

2 kommentarer:

 1. til lykke med din pige, Mie! ja, det er utrolig som tiden går, min yngste bliver lige om lidt 15 år! helt uforståeligt hvis du spörger mig.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Tillykke med største pigen. Det er da slet ikke til at forstå at de bliver så store. Vi andre bliver jo ikke ældre!!!
  Hvor er den dog fin den lerfigur hun fik. Den kan hun være stolt af.
  Knus

  SvarSlet