søndag den 9. august 2015

Størrelse Stor

Jeg har stille-strikket lidt i weekenden på en vest størrelse nyfødt. Et eller andet sted er den kikset, så den nu vist nærmere er størrelse 1-1½ år - men pyt jeg finder en glad modtager i den størrelse - og lurer lige nu på, hvor det var filmen knækkede. Strikkefastheden er under stærk mistanke.Lige om lidt kaster jeg mig bare ud i endnu et forsøg på stille-hygge-strik i størrelse noget mindre - og håber jeg rammer noget, jeg kan bruge som barselsgave. Garnet er højlandsuld og alpacauld i skøn blød forening - og i den sarteste lyserøde tøsefarve. Lidt har også ret - og sådan tror jeg, det bliver det næste stykke tid, hvor meget andet fylder i hovedet :-)

6 kommentarer:

 1. Kender det godt! Men den er så fin, at du næppe får problemer med at finde en modtager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nok, jeg skal finde en aftager - skal bare lige have skudt mig ind på, hvilken størrelse det egentlig er, jeg har strikket i :-)

   Slet
 2. Altså, man kan jo godt give en barselsgave, der er lidt større en str. nyfødt. Faktisk vokser børn jo hurtigt, så det kan være skønt, at alt det man får, ikke er blevet for småt inden man ser sig om. Giv du bare den fine vest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare noget for stor - tænker det er lige før strik-moden når at ændre sig inden barnet kan passe den :-/// for filan - lige før - men kun lige før jeg overvejer strikkeprøver :-)

   Slet
 3. Fint mønster og fin farve. Og er den til en nyfødt kommer den da nok til at passe på et tidspunkt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er tøset på en fin måde - og jeg lurer lidt på størrelsen - den nyfødte skulle jo gerne vokse sig til den, inden konfirmationsalderen :-)

   Slet