fredag den 19. juni 2015

Nomade under teltdugen

Mindste-barnet elsker at ligge i telt. Allerede i starten af maj forsøgte hun sig med telt i haven - men måtte opgive af flere omgange pga. for meget vand, for meget blæst, for megen kulde. Hun gav ikke sådan lige op - og da haven alligevel blev opgivet, slog hun resolut teltet op på gulvet i mit arbejdsværelse.Der har hun så sovet siden. Under teltdug og i sovepose. Jeg griner lidt af lyden af lynlåsen, der går op om morgenen og lukkes i igen om aftenen. I løbet af dagen kryber hunden i skjul i teltet. Der er ikke meget primitiv camping over arrangementet. Jeg kan se, at der er lagt strøm ind og på lyden at høre, ses der både film og høres musik derinde i hulen.

Pyt med at vi så har lidt problemer med at komme forbi og komme gennem huset. Det kan godt minde lidt om et galehus, men vi er enige om, at den slags behov må leves ud.

3 kommentarer:

 1. De behov skal leves fuldt ud. Vores mellemste overnattede i telt ude under en overdækning i lange lange tider. Han boede nærmest derude gennem hele sommeren og langt ud på efteråret gennem flere år. Når det blev alt for koldt slog han et telt op i vores stue :-)

  SvarSlet
 2. Det må være skønt at være på camping, og så være i tørvejr hele tiden. Og alle de moderne bekvemmeligheder lige sådan. Men det er sikker skønt

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt.
  Og så kan "sommeren" lære det!

  SvarSlet