fredag den 29. maj 2015

Forventning og planlægning

Lige om straks og i næste uge drager jeg sammen med konfirmanden ud på hendes konfirmationsrejse. Vi skal til London i 4 hele og forhåbentlig lange dage - og vi glæder glæder glæder os. 


Vi glæder os til en masse god shoppetid, til at besøge Harry Potters verden, at besøge Liberty på Carnaby Street, til Oxford Street, Camden Market, til at være i storbyen og indsnuse al dens gode energi. Detaljerne er ikke helt på plads endnu men det kommer de lige om lidt og hen af vejen. 

Mest af alt glæder jeg mig til at have mit mellemste-barn helt for mig selv og helt på hendes præmisser i hele fire dage. Det bliver så helt igennem fantastisk og vidunderligt. 

6 kommentarer:

 1. Det bliver helt bestemt en dejlig tur. Vækker minder hos mig - for også jeg fik en tur til London i konfirmationsgave og havde min mor med. Rigtig god fornøjelse med planlægningen - det er jo den halve del af turen og løfter forventningen og glæden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev en rigtig dejlig tur - og der kommer vist flere indlæg i den anledning - åh hvor kunne det være hyggeligt, hvis hun også kan huske det om mange år :-)

   Slet
 2. Det lyder godt nok dejligt. Og forventningens glæde tæller med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forventningens glæde er med til at gøre oplevelsen lidt længere og give den der stille dybde :-)

   Slet
 3. Det skal nok blive rigtig dejligt med sådan en tøsetur, glæder mig til at læse om den senere.
  Måske vi så kan få nogen ideer til oplevelser, når vi skal derover om en måned. Min datter er godt nok 26 , men mon det betyder noget for oplevelserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Turen var dejlig - og tøsetid er dejligt -der var mange gode oplevelser og der kommer et par indlæg om det i løbet af de næste par dage :-)

   Slet