mandag den 8. juni 2015

Liberty, London og Love

Mens Stritten gik shop-amok på Oxford Street, lagde jeg de fleste af mine pund i stoffer.

Først en tur i den skønne skønne Liberty bygning på hjørnet af Carnaby Street, som er en oplevelse for både øje, næse og sjæl - hvor alle stofferne lå sirligt og smukt i skønne gamle træreoler, hvor store flotte quiltede tæpper næste tog pusten fra mig og hvor der var en overflod af nips, notesbøger, duftposer, knapper, bånd og stoffer. Den ene etage efter den anden, den ene krog efter den anden, der skulle opdages og udforskes - men også med tårnhøje svimlende priser.



Lige i vores baghave lå Shaukat - som også har uanede og berusende mængder af stoffer. Så godt som alle prints, jeg mindes at have set, kunne findes her i rullevis, med sød og hjælpsom betjening og god tålmodighed til at jeg støvede alle hylderne af og måtte sætte mig på en stol for lige at få pusten og overblikket.



Jeg var forbi flere gange og endte med at slæbe stoffer hjem i metervis og så store mængder, at de måtte i håndbagagen pga overhængende fare for overvægt. Nu ligger de og kalder på mig herinde fra arbejdsværelset. Kalder på at blive syet til skønne nederdele, tasker, punge og andet godt. Jeg skal bare lige have et par ting til en side, inden jeg er klar til at omsætte shop-amok til sy-amok :-)

8 kommentarer:

  1. Sikke mange hyldemeter fristelser. Det ville også kunne gøre mig svimmel ;-)
    Var priserne mere overkommelige i Shaukat?

    SvarSlet
    Svar
    1. Mere overkommelige - 17 pund pr. meter - ikke foræring men overkommelige :-) Jeg blev svimmel og var lige ved at miste handlekraft - men kun ligeved :-)

      Slet
  2. Jeg glæder mig til at se, hvad dine håndplukkede skønheder bliver omdannet til :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh og jeg glæder mig så meget til lidt flere ledige timer i døgnet, så jeg kan få omsat herlighederne :-)

      Slet
  3. Uha! Lyder som to gange besøg i stofhimlen! Glæder mig til at se, hvad du får ud af det

    SvarSlet
    Svar
    1. Og jeg glæder mig til at sætte saks og nål i lækkerierne. Lige nu aer og drømmer jeg mest :-)

      Slet
  4. Svar
    1. Farligt på den helt særlige, fede og dyre måde :-)

      Slet