torsdag den 17. juli 2014

Mille mercis

Netop hjemvendt efter 10 skønne dejlige dage i Toulouse - mit hjerte er fyldt og min hjerne drejer stadig tanker og drømme på fransk. Jeg genfandt den vidunderlige kvinde, hvis familie, jeg for mere en 20 år siden var au-pair hos - og inden vi havde sat os i bilen havde vi genfundet den dybe samklang.10 dage med diskussioner, dybe snakke og stille eftertænksomhed omkring litteratur, historie, kultur, menneskesyn, tilgangen til livet og hvordan man laver den bedste ratatouille. Om de små detaljer og de store linjer - og hvor jeg mærkede, hvor mange spor i min personlighed, hun har sat og hvor stor og afgørende betydning årene med og omkring hende og hendes familie har haft for min videre færd ud i livet og i mødet med de mennesker, jeg dagligt omgiver mig med.

Jeg er helt sprød, og føler jeg har efterladt det halve af min sjæl tilbage i det land og hos de mennesker, jeg ikke har set i mange år og som jeg alligevel bærer med mig hver eneste dag. Det er og var magisk

Der er mange flere oplevelser at fortælle om, når jeg lige lander og får fordøjet både oplevelser og erkendelser. Lige nu føler jeg først og fremmest en stor dyb taknemlighed over at være så rig på mennesker i mit liv - både her og der.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fantastisk, at man kan rejse til et andet land som ung og finde nogen mennesker, som kommer til at sætte livsvarige spor. Jeg gætter på, at det også hænger sammen med dig og din personlighed, at det kom til at gå sådan.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er ren magi Eva - og jeg føler mig heldig ud over alle grænser både bogstaveligt og i overført betydning :-) Dybe venskaber for livet - det giver en dyb følelse af lykke og taknemlighed :-)

      Slet