lørdag den 9. april 2011

Forpustet ind i weekenden

Dagene ræser afsted og ledigggang er et snart ukendt begreb. Meget at gøre på arbejde og meget at gøre herhjemme. Listerne er lange, og vi når ikke helt at trække vejret imellem de forskellige gøremål.

Nu er weekenden her heldigvis - og den skal udnyttes maksimalt. Både til at få ender til at hænge sammen - men også til at få gearet lidt ned og genvinde lidt kræfter, inden næste uge starter. Vejret er vidunderligt og energigivende.


Et af projekterne for weekenden blev startet op allerede i går. Store-pigen vil lave sine egne flødeboller til konfirmationen - og der blev i går eksperimenteret med den perfekte bund, den gode skum og hvordan dælan man får dem overtrukket pænt uden at skummet smutter af igen. Den perfekte metode er ikke fundet endnu - så ekspermentet fortsætter i dag.

Jeg hækler stadig lidt cirker her og der, når jeg har et kvarter tilovers.....

4 kommentarer:

 1. Håber at weekenden bringer dig alt det, som du trænger til og håber på, Mie. Vejret er da skønt og kan nærmest i sig selv være en kæmpe energiindsprøjtning.

  Vi har lavet flødeboller her hos os, de blev rigtigt gode både smags- og synsmæssigt:
  http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/2010/12/at-finde-hjem-til-sig-selv/

  Ha en skøn lørdag...

  SvarSlet
 2. Kære Anne
  Dejlig og energigivende kommentar fra dig :-) Vejret er helt viduderligt og ren energi ind i venerne :-) Håber du også har fået et ordentlig skud af den..
  Flødebollerne blev fine efter et par forsøg. Dog drillede dypperiet i chokoladen lidt - Der ville skummet falde af.... Men mums det er lækkerier - lige til hoftebenet. God solskins-søndag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Hej søde..
  Lyder travlt..!! Håber weekenden har hjulpet på det hele..:)

  Mht flødeboller så har jeg tidligere lavet de her - og chokoladen tror jeg vi puttede på med hhv pensel og tyllepose (en lille mængde ud over som så rendte nedad:)
  http://www.odense-marcipan.dk/inspiration/opskrifter/1-bagvaerk/120-hjemmelavede-flodeboller.html?gclid=CKH52sPHkagCFck03wodKDuTCQ
  Nyd søndagen..
  Knus

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse med flødebollerne. Håber du har fået slappet lidt af her i den dejlige weekendvejr :))

  SvarSlet