søndag den 22. marts 2015

Spredt fægtning

Sygdommen vil ikke rigtig slippe sit tag i os og i husstanden - forrige uge var jeg underdrejet og ikke mange sure sild værd. I den her uge har først det store barn og efterfølgende det mindste barn været nede og vende godt og grundigt. Høj feber, hovedpine og ondt i maven. Det er en sej omgang, der sætter selv de sejeste ud af spil.


Sådan 14 dage for nedsat kraft sætter sin spor. Vi er bagud - både på arbejde og på al det daglige herhjemme. Jeg er havnet i sådan et krea-vacuum, hvor jeg ikke rigtig kan finde på og ikke rigtig kan finde det og de projekter, der trækker i en på en sådan måde, at man er villig til at give den halve nat for lige at komme dertil.


Lige om straks og om 5 arbejdsdage er det påskeferie - tid og overskud til at få både styr på dit og dat og mærke efter og finde de helt rigtige projekter.

2 kommentarer:

  1. Øv da, måske trænger du bare til at hvile dig....
    God bedring til husstanden.

    SvarSlet
  2. Det lyder som noget hårdt - sådan at leve på afstanden til næste ferie. Jeg håber, at forholdene for folkeskolelærerne snart bliver bedre! Håber du passer på dig selv indtil da.
    God bedring til dig - og dine kære.

    SvarSlet