fredag den 6. september 2013

Sukker-chok

I en af de meget få pusterum og istedet for frokost :-O listede jeg med min makker på La Glace. Stritten, min mellemste-tøs, som både elsker at bage og spise kage, har fulgt tv-programmerne nøje og snakket meget om et besøg derinde - og jeg besøgte nu for hende - tog en hav af billederne og smagte så nøje, at jeg kunne gengive hver en smagsoplevelse.

Sikke et sted - det føles som at blive sat mange mange år tilbage i tiden, når man træder ind af døren. Det føles som om man befinder sig i både en anden tid og et andet samfundslag, når man sætter sig til rette og får serveret de største stykker lagkage med varm chokolade og kaffe i sølvkander.

Sukker-chokket var overvældende . direkte ind i blodbanerne og med en let hovedpine til følge. Det er hård kost til frokost - men nøj det smeltede på munden og bombarderede smagsløgene - især de søde:-) Klart klart et besøg værd, og Stritten mener, det ikke kan blive hurtigt nok....

6 kommentarer:

 1. Det er 46 åt siden jeg var der sidst. Ku være jeg snart sku gentage succesen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på høje tid Gitte Luna - mon ikke kalorierne fra dengang er forbrændt :-)

   Slet
 2. Det lyder som lige noget for mig! Uhmmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Afsted afsted Karina - det er en oplevelse på alle sanser :-)

   Slet
 3. Min mor kom der som barn og jeg husker et besøg for snart mange år siden hvor min lillesøster og jeg fik varm chokolade - som vistnok var opvarmet chokolade..... - den var så tyk at vi nærmest ikke kunne drikke den. Sådan husker jeg det i hvert fald ;-)
  Skønt at stedet stadig findes :-)

  SvarSlet
 4. Det er et skønt sted - og man kan næsten mærke alle historierne, når man træder ind - oplevelser som din - Du må kigge forbi engang - chokoladen er stadig tyk og lækker :-)

  SvarSlet