søndag den 1. september 2013

Ja ja hastværk er og jeg ved det jo godt

I går aftes - sent i går aftes - da jeg kun manglede tre pinde på Sommerskyen - talte jeg masker, tog hovedet frem fra under armen, hvor jeg åbenbart havde holdt det under hele processen - for at konstatere, jeg trods 24 indtagninger kun havde reduceret maskeantallet på ryggen med 13 masker.

Jeg prøvede den på - og forsøgte at gøre mig meget bredskulderet - men enten skulle jeg have ærmer lige omkring brystet eller også skulle jeg leve en kæmpe pukkel på ryggen ELLER bide i det sure sure æble og trævle op.

Jeg undlod at bruge al for megen tid på at finde fejlen  - men konstaterede blot, at jeg er en elendig test-strikker, fordi jeg glemmer at strikke efter opskriften - og kører ud af eget hoved.  Her har jeg så gjort sådan lidt halvt og halvt - og det er da bare slet ikke en god ide med mindre man hedder Quasimodo og bor i Notre Dame kirken i Paris.

Hurtig fik jeg trævlet skidtet op og kan nu melde, at jeg er gået fra turbo-strikker til turtle-strikker med en snert af snegl. Jeg tager fat igen - lige om lidt, når jeg har fået pusten. Arghhhhhh

2 kommentarer:

  1. Den med den autonome teststrikker den kender jeg også ..
    jeg fik udviklet en helt ny model, da jeg skulle prøve ;oDD
    En sommersky til Quasimodo - herligt. Men nok ikke lige tiltænkt. Spændende hvordan den rigtige sommersky lander.

    SvarSlet
  2. Min erfaring siger: skynd dig at komme i gang igen. Det er frygteligt at måtte trævle op i min verden, så det er bare så svært at komme op på hesten igen. Jeg er sikker på, at du nok skal få fat. Hep, hep.

    SvarSlet