tirsdag den 24. juli 2012

Lady & gentleman

Lidt nussetid til at lave de sidste detaljer, og Lady Marion og Robin Hood mangler nu kun et par passende knapper, inden de kan ryge i julegavekassen.

Det er en anelse tidligt med den kasse - men de trøjer kaldte så meget på at blive lavet, og jeg er vild med reaultatet og tilfreds med, at de primært er lavet af rester. Der mangler nu kun en trøje til mindste skud på stammen i familien, og den er i støbeskeen.

Børnenes mor elsker hjemmestrik, og børnene bærer det til det stumper både her og der. Jeg elsker at strikke til begejstrede modtagere:-)

5 kommentarer:

 1. Uhh, hvor er de flotte Mie. Dejlige farver.
  Det er skønt at strikke til en tilfreds modtager, som værdsætter strikkeriet.
  Skønt at få brugt nogle af resterne.

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte.
  5 måneder til jul i dag, så det er vel ikke for tidligt at begynde at fylde i gaveskuffen, hvis du skal lave mange af gaverne selv. ;-)

  SvarSlet
 3. åh, hvor er de fiiine! og slet ikke for tidligt hvis du spörger mig, jeg starter i januar hvert år, ting tager jo tid.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Aj, hvor er de skønne begge to, det bliver nogle gode julegaver at modtage. Ak ja den tid kan sandelig hurtig komme hvor man skal til at tænke på julegaverne, meeeeen nu er det med at nyde det skønne sommervejr. Hver ting til sin tid :))

  SvarSlet
 5. Jeg fortsætter ufortrødent med julegaverne - selvom mange i mine omgivelser ryster på hovedet sf mig og synes det er endnu en vanvittigt indfald. Trøjerne er blevet gode - og opskriften var nem og supergod at følge :-)

  SvarSlet