mandag den 16. juli 2012

Fly-krea

Det giver altid lidt spekulationer, når der skal pakkes nørklerier til en lang flytur. Ingen nåle, saks eller strikkepinde får mig til at kaste mig over hæklenålen, og jeg fik lavet en række blomster til mit bløde bløde tørklæde, som jeg nu er halvvejs med.

Det krævede måske lige store armbevægelser nok til at være perfekt til flyet med de mange skift mellem farver, hvor garnet skulle rives over og de forskellige nøgler, der skulle være plads til.

Tørklædet bliver lækkert lækkert - når det engang bliver færdigt. Samtidig kan jeg godt mærke at jeg foretrækker at at strikke. Det er mere lige ud af landevejen. Jeg kan bedre se det for mig, jeg kan bedre korrigere undervejs og jeg slapper bedre af med strikkepinde - men hækling er en skøn variation.

Der er røster fremme om, at det nu er tilladt for kvinder at medbringe strikkepinde på fly, mens de bliver konfiskeret fra mænd. Jeg tør nu ikke sætte mine uundværlige knitpicks på spil - og derfor hækler jeg....

4 kommentarer:

 1. Jeg har haft succes med at skille wirer og pinde ad og så lægge pindespidserne (som er af træ hos mig) i mit penalhus.

  Hækleriet ser dog rigtig fint ud!

  SvarSlet
 2. De sidste par gange jeg har fløjet, har jeg haft strikketøj med på rundpinde af træ, og der er ikke én 'security-person' der har så meget som løftet et øjenbryn, hverken her i DK eller i udlandet.
  Hilsen Liselotte

  SvarSlet
 3. Jeg har også kun haft gode erfaringer med rundpind(knit Pro) i flyet. Det er gået i mindst 4 år nu, senest til og fra Finland. Strikketøjet ligger i min lille rygsæk som bliver gennemlyst, og ikke en har kommenteret det!

  SvarSlet
 4. Tror jeg vover pelsen næste gang - selvom jeg er lidt næn omkring mine strikkepinde og nødig vil miste dem:-)

  SvarSlet