søndag den 11. januar 2015

Dybt under dynen

Mandag eftermiddag gik jeg hjem fra arbejde - jeg kravlede dybt dybt ned under dynen med influenza-lignende symptomer og brugte 2 hele dage på et indædt forsøg på at sove det væk. Det virkede ikke - og jeg forsøgte i stedet at gå på arbejde og arbejde det væk. Det gik der to dage med, og det virkede heller ikke.


Nu sidder jeg her søndag og forsøger at overbevise mig selv om at jeg har det bedre - men mærker klart og tydeligt, at jeg stadig er underdrejet. Jeg sover uendeligt meget og hele tiden, jeg fryser og sveder og har ondt inde omkring knogler. Jeg har ikke tålmodighed til det her sygdoms-pis. Jeg vil handle, skabe og udleve - al det søvn er spild af god tid og godt liv.

I morgen når jeg vågner, er jeg tilbage i mit gamle jeg, min gamle form med energi, ideer og en hjerne, der ikke kører i tomgang og går i dvale. Så vil jeg udleve en masse både på arbejde, på krea-fronten og herhjemme med mor-kasketten.

6 kommentarer:

 1. Mon ikke du skal blive hjemme og passe på dig selv, til du er rask igen👏

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jo jeg burde - men ved bare, at andre skal løbe hurtigere, når jeg står stille. Er heldigvis tilbage for fuld kraft igen :-)

   Slet
 2. Jeg kender det godt. Er selv pens. lærer. RIGTIG GOD BEDRING!!💐

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det der med dårligt at kunne undværes - og altid at blive syg, når det passer aller-dårligst. Jeg øver mig :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak skal du have Britt - det hjalp, og jeg er nu tilbage med god energi :-)

   Slet