lørdag den 17. januar 2015

Drillepind

En travl uge og alligevel har jeg fundet et par åndehuller til at strikke på en Riddari. Jeg bruger mit garn godt og grundigt og har strikket bærestykket om flere gange. Ikke en ord om strikkeprøver - selvom jeg nu selv har tænkt det er par gange undervejs.


Garnet er Lett-lopi. Der er flere, der får nervøse trækninger over garnet, som har en kradshed - ihvertefald indtil det er blevet skyllet op - og måske en anelse også derefter. Jeg elsker Lett-lopi for dets lethed og fluffines. Det er perfekt til en islænder - og jeg har på ingen måde en sart hud, der reagerer på uld-krads.

Farverne er skønne, og valget var svært. Jeg vaklede mellem gul og rosa til bærestykket. De gule sko, jeg har i garderoben trumfede den gule igennem - men jeg ved allerede nu, at den rosa skal bruges til en anden trøje. Måske jeg kunne nå at få mere af pindene, hvis jeg kun strikkede det en gang :-)

9 kommentarer:

 1. Den bliver bare så flot, - hvis du altså ikke trævler op igen ;) Jeg er vild med den gule. Men ikke med uld-krads!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er blevet superlækker - og krads :-)

   Slet
 2. Jeg tror også den er lige krads nok til mig, men flot ser det ud. Håber det lykkedes denne gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom i mål og kan nu tage den kradse sag på ryggen :-)

   Slet
 3. Smukt Mie :-) jeg lever og ånder i islandsk uld så jeg forstår din passion. Glæd dig til at mærke et andet nordisk garn fra navia " tradition".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare slet og overhovedet ikke sart med det kradse - undtagen når jeg er rigtig træt - så er det som om det kradser meget meget mere. Mystisk... :-)

   Slet
 4. Du kan jo bare siger at du bedst kan lide store strikkeprøver ;-) Til gengæld ser din sweater ud til at blive god - godt valg at matche til skoene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aha ja det er jo lige præcis det jeg gør - laver store strikkeprøver :-) Det er et godt svar til dem, der hepper på strikeprøver - også selvom jeg jo godt ved jeg burde :-)

   Slet
 5. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlet