tirsdag den 7. april 2015

Strømpe strkkepiger

Måske er det noget med, at "nød lærer nøgen kvinde...". Mine piger plager, som i virkelig plager, konstant og altid om hjemmestrikkede strømper. Jeg overgiver mig en sjælden gang i mellem - men ikke tit nok, og jeg er bare på ingen måde leveringsdygtig i store mængder hjemmelavede strømper. Det går som regel fint nok med den allerførste sok - og derefter går det jævnt ned af bakke med både strikkelyst, hastighed og motivation.


Et par feriedage er derfor blevet brugt på at lære pigerne at strikke deres egne strømper. De strikker med magic loop - og med mindstetøsen er indgået et kompromis om, at jeg strikker hælen. De er i mål med første strømpe - og jeg lurer nu spændt på, om de rammes af den samme strømpe-to-apati, som rammer mig.

8 kommentarer:

 1. Ellers må I igang med 2 på en gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg løber bare sådan død i det med de 2 garnnøgler :-//

   Slet
 2. De er simpelthen vildt seje.
  Strømpestrikning i de unge år har bragt mig til den strikker, som jeg er i dag. Vi måtte strikke i timerne (det var jo i de glade halvfjerdsere, hvor man havde styr på, hvad der var vigtigt!), så jeg fik øvet en del. Og min pinde klirrede jo lidt, for jeg strikkede ikke med magic loop.

  Jeg håber virkelig, de bliver ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også - især fordi så slipper jeg :-) Men også fordi glæden ved at se dem strikke giver mig vinger :-)

   Slet
 3. Det er altså også godt som bilstrik, ventestrik, resrevestrik og melelmstrik sådan en sok fylder ikek så meget i tasken og så har man til et venteværelse elelr lignende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du godt have en pointe i - måske jeg skulle lave et "ud-på-tur" strikketøj :-)

   Slet
 4. Derfor strikker jeg altid begge sokker på én gang. Ikke med Magic Loop (ML)- men på alm strømpepinde. Det er for mig hurtigere end hele tiden at flytte masker med ML

  Jeg håber dine piger har bedre held med vedholdenheden end du. Husk at opmuntre dem - det vil jo fri dig for at strikke sokker :-))))))
  Jeg har strikket sokker siden jeg var 11 -og elsker det. Men var alligevel glad, da farmor hjalp til, da børnene var yngre - da kunne jeg slet ikke følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hepper så meget på dem. Yngstebarnet er først færdig og går glad afsted i sine i skole - også selvom hun sveder tran :-) De andre mener, at det er fordi hun har de mindste fødder - men måske er hun også den mest insisterende og udholdende :-)

   Slet