søndag den 4. juli 2010

Ich bin...

Ein Berliner - er måske så meget sagt - om ikke andet, tror jeg nok, sproget afslører mig - selvom jeg frisk og frejdigt har ført mig frem på et tysk, der lå noget tilbage i både tid og hjernens kringelkroge. Det lykkedes - med et tydeligt kropssprog som nyttig ledsager :-)


Vi har set og oplevet, vi har travet og jeg har lokket med "nur ein Katzensprung", som jeg mener at tro betyder noget i retning af "lige om hjørnet" - men vi har også holdt ferie på langs, i poolen og i solen.

Berlin ER en spændende og fascinerende storby. Der er meget, jeg stadig gerne vil se og opleve - men det er ikke en by, der som Paris og London, giver mig et stærkt sug i maven og lyst til øjeblikkelig immigration.

Flere detaljer følger senere om spændende steder, der får børnene til at tale om historie, fortælle historier og begejstres over museumsbesøg...... lige nu gør jeg klar til at drage videre ud på ferie i morgen - denne gang dog det danske ferieland.

3 kommentarer:

 1. Uh håber I har haft en skønner tur..:) I må nyde resten - jeg glæder mig til at høre om det..
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Det lyder meget spændende alt det I har oplevet i Berlin. Glæder mig til at se flere billeder og lidt historie med:))

  SvarSlet
 3. Det lyder som en skøn tur til Berlin. Håber at jeres ferie her i landet bliver rigtig god - God sommer

  SvarSlet