fredag den 17. juli 2009

Ferie-strikkerier

Der blev taget en del pinde på strikketøjet i det varme Sydfrankrig - ikke som mange som sædvanligt. Varmen gjorde det umuligt at håndtere et uldstrikketøj på skødet. Nu efter jeg er kommet hjem er det imidlertid som om det er gået lidt i stå og driller mig.


Stjernetrøjen er efter alt at dømme uformlig - Der er ikke taget ind til ærmer, og jeg tror, de kommer til at skulderen først slutter omkring albuen. Derudover er jeg løbet tør for garn og kan ikke umiddelbart genfinde farven hos http://www.holstgarn.dk/


Trøjen fra Noda er på pindene - men nu hvor jeg snart er klar til at samle til bærestykke er jeg gået i stå og er ramt af klippe-skræk. Jeg fulgte flere råd om at prøve mig frem med at klippe den op efter at have strikket den - Nu er jeg i tvivl om, hvor det egentlig er jeg skal klippe - helt ude i kanten eller i midten af de 6 masker der skal klippes i ?

For at forhindre at jeg går helt i stå, har jeg lavet en feber-strikke-redning og indkøbt nyt garn til en vest, som skal på pindene lige om lidt.


Ferien er gået videre og vi befinder os nu hos ynglingsfamilien i Valsgård. Der er dømt fredags-nydning med strikketøj og film på TV - så nytter det jo ligesom ikke at jeg sidder og fedter med problemtrøjer. Argumenterne for nyindkøbet er der mange af.

2 kommentarer:

 1. tröjerne ser nu godt ud på billede i hvert fald. du skal klippe i midten af de ekstra masker og så folde kanten ind og plukke de nye masker (til knappekant?) op imellem selve kroppens masker og ekstramaskerne.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Stjernetrøjen ser nu ret flot ud. Og pyt med at den er '80'er formet. Den slags trøjer er også fede at have i skabet - og på!
  Farven er jeg nu ret sikker på at du stadig kan få hos Helle Holst. Hun har alle farver og der er ikke udgået nogen endnu. Prøv at kontakte hende, hvis du har navnet på bandarolen kan hun helt sikkert finde den til dig.
  :-) Britt

  SvarSlet